Herbouw boerderij te Eleveld
ZONLICHT EN RUIMTE IN AUTHENTIEK BEELD
Herbouw boerderij Anderen
AFGEBRANDE BOERDERIJ BLIJFT RIJKSMONUMENT
Restauratie en verbouw woonboerderij Peize
VAN BOUWVAL TOT DROOMHUIS

Bureau Siemer

Geef ze een oud, totaal verloederd of zelfs afgebrande boerderij en ze maken er iets prachtigs van. Menig historisch gebouw is onder hun handen in oude glorie hersteld. Met een eigentijds tintje.

Onze projecten

Een boerderij verbouwen vraagt om specifieke kennis. Boerderij Verbouwen is gespecialiseerd in het verbouwen, restaureren en herbouwen van boerderijen. Als u een boerderij wilt verbouwen is het van belang eerst de cascoherstelkosten in beeld te brengen. Wij kunnen een globaal restauratieplan voor u opstellen. Daarnaast kunnen ook de verbouwkosten in beeld worden gebracht zodat u (voor aankoop) weet waar u aan toe bent en u later niet voor grote verrassingen komt te staan.

pic1
pic1
pic5

Het lijkt altijd onmogelijk,
totdat je het gedaan hebt

Bureau Siemer – Home

Publicatie VSM-magazine, ‘mooi werk’

Mooi werk volgens Astrid Siemer

Astrid Siemer: “Van een totaal verwaarloosd pand weer iets moois maken, waarbij je de vrijheid krijgt om je eigen ding te doen. Ik wil graag de geschiedenis van het pand laten zien. In Sellingen hebben we de keien waar de gebinten vroeger op stonden opgegraven. Die zijn op de nieuwe fundering bevestigd en steken net boven de nieuwe vloer uit. Zo zie je hoe het pand vroeger werd gefundeerd. Dat is toch prachtig?”

klaar voor een  kennismaking?

Maak een afspraak